perjantai 7. joulukuuta 2012

SICURA ja BREITLING kellojen tarina


Breitling Watch - Aeromarine Super Avenger Professional Steel

  SICURA ja BREITLING kellojen tarina 


Vuonna 1979 "G. Leon Breitling "yritys niin sanotusti pysähtyi 100 vuoden toiminnan jälkeen. Yritys oli joutunut rahavaikeuksiin. Breitlingin pelastus tuli samana vuonna kun yritys oli menossa konkurssiin, Sicura kellojen toimitusjohtaja Ernest Schneider osti yrityksen. Hän toimi myös itse lentäjänä.

Historiaa:

Breitling yritys perustettiin vuonna 1884 Sveitsissä  Leon Breitling kellot olivat tarkkoja ja laadukkaita.

SICURA  Pilot 930932
 Pilot 930932 malli on samankaltainen,, kuin Breitling sukeltajan kello, jota Sean Connery piti kädessään elokuvassa 007 Pallosalama. Thunderball (1965)

1930-luvulla yritys alkoi tehdä kelloja lentokoneisiin ja lentäjille, se teki tuotemerkistä maailmankuulun. Lisäksi yritys alkoi tehdä kelloja Royal Air Force ja se oli menestys ja tunnustus lentäjistä, jotka johtivat voittoisaan brändiin. 50-luvulla Willy Breitlingin pojanpoika Leon Breitling, aloitti  kuuluisan  Navitimer mallin tuotannon, joka oli äärimmäisen tekninen, se oli tarkoitettu teknikoille ja insinööreille, mutta siitä tuli erittäin suosittu yleisön keskuudessa.

SICURA esite

1970-luvulla halvat kvartsikellot tulivat markkinoille. Tämä tarkoitti, että tarkka kvartsikello voitaisiin tuottaa pienemmillä kustannuksilla kuin mekaaninen kello ja yhtäkkiä lähes jokaisella olisi varaa katsella tarkkakäyntistä kelloa.

 Breitling, oli yritys, joka valmisti laadukkaita mekaanisia kelloja, alkoi vastahakoisesti tuottaa kvartsi kelloja mekaanisen kellojen ohella. Mutta yritys lopulta, joutui taloudellisiin vaikeuksiin vuonna 1979. Samana vuonna Willy Breitling kuoli vaikeaan sairauteen.

SICURA esite

Breitlingin pelastus tuli samana vuonna kun yritys oli menossa konkurssiin, Sicura kellojen toimitusjohtaja Ernest Schneider osti yrityksen. Hän toimi myös itse lentäjänä.


 Ernest oli vakuuttunut siitä, että Breitling brändi oli vaivan arvoinen säästää, koska se oli aina ollut erinomaisen laadukas. Toimitusjohtajan ensimmäinen teko oli tuottaa kolme uutta pilotti kellomallia, Jupiter, Mars ja Pluto. Vuonna 1984 Wind Of Change alkoivat tuottaa mekaanisia kelloja.

SICURA esite

Pitkän harkinnan jälkeen, Ernest päätti Sicura tuotemerkin lopettamisesta koska Breitlings brändillä oli paremmat mahdollisuudet. Jotkut Breitling kellot vuoden 1979 jälkeen ovat samanlaisia ​​kuin Sicura kellot samaan aikaan ja siksi näyttävät hieman samankaltaisilta.

SICURA esite

Sicura kellot ovat tänä päivänä keräily kelloja, hinnaltaan 100 - 1000€, takakannessa on kaksi merihevosta.

SICURA esiteSICURA esiteSICURA esiteSICURA esiteSICURA esite


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.