torstai 8. marraskuuta 2012

Vanhojen tavaroiden aarrekirja

Vanhojen tavaroiden aarrekirja

 Kirja jota tulee usein selailtua on Vanhojen tavaroiden aarrekirja, se on selkeä ja asiallinen opas jokaiselle aloittelevalle tai pidemmälle ehtineelle keräilijälle ja harrastajalle sekä muuten vain antiikista sekä vanhasta tavarasta kiinnostuneelle.

 Mukana on myös antiikkisanasto, tärkeimmät leimat sekä laaja kirjallisuusluettelo. Pienenä, mutta tärkeänä yksityiskohtana on muun muassa luettelo Milanon triennaaleissa palkituista suomalaismuotoilijoista.
Yleisluontoisesti puhutaan myös mistä ja miten ostaa ja myydä. Lisäksi varoitetaan tietysti väärennöksistä, joita liikkuu jo monista pienemmistä ja edullisemmistakin esineistä.

Takakansiteksti:

"Korvaamaton käytännön opas antiikin ja vanhan tavaran keräilijöille, harrastajille ja myyjille:
- kalusteiden tyylisuunnat renessanssista funkikseen
- suomalainen keramiikka, lasi ja kristalli keräilykohteina
- hopea-, tina-, messinki- ja kupariesineet
- perinneryijyt, kuvakudokset, kirjontatyöt ja painokankaaat
- suomalainen maalaustaide ja kuvanveisto keräilijän näkökulmasta
- moderni taideteollisuus ja tulevaisuuden antiikki.
Vanhojen tavaroiden aarrekirja antaa lisäksi vinkkejä siitä, mitä kannattaa kerätä, liikkuuko väärennöksiä, mistä ostaa ja missä myydä. Kirja opastaa vanhojen esineiden korjaamisessa ja kunnostuksessa sekä sisältää antiikkisanaston, tärkeimmät leimat ja laajan kirjallisuusluettelon.
Kirjan ovat laatineet taiteen ja antiikin parhaat asiantuntijat. Leena Nokela on toiminut Glorian Antiikki -lehden päätöimittajana."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.