keskiviikko 31. lokakuuta 2012

ORIENT kello kuin koru

ORIENT RPDU-Q0-CS
  Kuvailin lisää koru kelloja, tämä malli on kiillotettua titaania, se on lämmin ranteelle pakkasella, eikä aiheuta allergiaa. Muotoilu on persoonallista, kello on kaunis ranteessa.


Orient Watch Company, Limited (Oriento Tokei Kabushikigaisha puhekielessä Orient) on japanilainen kellovalmistaja ja Japanin suurin mekaanisia kelloja valmistava yritys, joka perustettiin vuonna 1950 Tokiossa. Vuonna 2001 siitä tuli Seikon tytäryhtiö ja vuonna 2009 täysin Seiko Epsonin omistama. Yritys valmistaa mekaanisia-, että kvartsikelloja, mutta keskittyy enemmän mekaanisiin kelloihin, erottautuen näin muista japanilaisista valmistajista.

Orientin mallistot vaihtelevat halvoista 50$ (USD) -kelloista, aina 7 000$ kelloihin. Orient Star ja Orient Star Royal ovat Orientin keski- ja korkeanluokan mallistoja, kun taas Royal Orient on lippulaivamallisto

2 kommenttia:

  1. Kaunis muotoilu. Rannekellon käyttö on kyllä jäänyt vähemmälle kun kelloa tuppaa katsomaan aina puhelimesta.

    VastaaPoista
  2. Niin, samaa olen huomannut, nyt mekaaniset kellot on saavuttaneet suuren suosion, melkein jokainen kellotehdas valmistaa nykyään mekaanisia kelloja, muistan kun 70-luvulla tuli digitaalinäytöt ja kvartsikellot (Quartz) kukaan ei huolinut mekaanisia kelloja, niitä myytiin 60% alella. Itse ostin muutaman laatukellon silloin. Ne toimii vieläkin moitteetomasti. Latoin muutaman naisten korukellon tänne, kun on Kelloomies blokia ja muutenkin kellokirjat käsittelee vain miesten kelloja, toki monet naiset nykyään käyttää ns. miesten kelloja ja ei siinä mitään, jos itse suuremmista tai sporttisista kelloista pitää.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.